Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:17 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Educației, Ligia Deca „Ca noutate față de anii școlari trecuți, stabilim datele simulărilor naționale înainte de începerea anului școlar” (FOTO)

ro

11 Aug, 2024 12:54 200 Marime text


Ligia Deca, ministrul Educației, propune un calendar pentru simulările pentru evaluarea națională și bacalaureat, după ce mai mulți profesori și părinți au menționat că ar fi mai bine pentru elevi să afle mai repede aceste date.

Aceasta a făcut anunțul într-o postare pe Facebook. Iată ce scrie:

„Stimați profesori și părinți, am ținut cont de sugestiile dumneavoastră ca datele simulărilor pentru evaluarea națională și bacalaureat să fie publicate mai devreme. Prin urmare, ca noutate față de anii școlari trecuți, stabilim datele simulărilor naționale înainte de începerea anului școlar.

În imaginile de mai jos găsiți propunerea de calendar. Având în vedere structura anului școlar viitor, propunem ca probele să aibă loc în luna martie.

Pentru transparență și posibilitatea de a ne oferi feedback, această propunere va fi lansată curând în consultare publică de către Ministerul Educației, împreună cu propunerile de calendare pentru examenele naționale.

Voi comunica și aici informații privind modalitatea în care puteți trimite feedback”, declară aceasta.



Citește și:
Ministrul Educației, Deca: Structura vacanței școlare din februarie 2025 pentru fiecare județ în parte
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii