Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluare Națională 2025 Ministrul Ligia Deca propune zi liberă între probele de la examene!

ro

29 Aug, 2024 09:47 209 Marime text
Ministrul Educației, Ligia Deca



Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a anunţat miercuri că va fi introdusă câte o zi liberă între probe la Evaluarea Naţională, dar şi la Bacalaureat de anul viitor, precizează Agerpres.


''Feedback preluat: zi liberă între probele de la examene! Am ţinut cont de propunerile primite şi de opiniile exprimate în spaţiul public şi vom introduce câte o zi liberă între probe la Evaluarea Naţională 2025. La Bacalaureat 2025 vom introduce o zi liberă după a doua probă'', a scris Ligia Deca pe Facebook.


Ligia Deca a arătat că va propune această variantă de calendar cu zile libere între probe la şedinţa de joi a Comisiei de Dialog Social de la nivelul Ministerului Educaţiei.

''Vom propune această variantă de calendar, cu zile libere între probe, la şedinţa de mâine a Comisiei de Dialog Social de la nivelul Ministerului Educaţiei, apoi vom comunica şi calendarul final al examenelor. Mă bucur că primim feedback atunci când lansăm documente în consultare publică. Transparenţa instituţională, feedback-ul constructiv şi dialogul sunt, întotdeauna, cele mai potrivite modalităţi pentru a lua cele mai bune decizii pentru copii'', a arătat ministrul.


Citește și:
Ministrul Educației, Ligia Deca - „Buget record pentru educație și formare în România!”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii