Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Educației „Se conturează un prag de vaccinare de 60% la personalul şcolilor, pentru a funcţiona cu prezență fizică”

ro

04 Nov, 2021 19:01 1738 Marime text
  • Pragul de vaccinare pentru ca școlile să poată funcționa în format fizic ar putea fi de 60%, însă decizia finală va fi comunicată vineri, 5 noimebrie. 
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat joi, 4 noiembrie, că pragul de vaccinare în rândul personalului didactic, astfel încât şcolile să funcţioneze cu prezenţă fizică, ar putea fi de 60%, însă decizia finală va fi comunicată mâine.

„Conform discuţiilor de până acum, se conturează un prag de vaccinare de 60% în rândul personalului şcolii, pentru a funcţiona cu prezenţă fizică. Decizia finală se va anunţa mâine, la ora 10,00, la sediul Ministerului Educaţiei", a declarat Sorin Cîmpeanu


Klaus Iohannis a anunţat joi, 4 noimebrie, că vacanţa şcolară nu va fi prelungită, iar elevii se vor întoarce fizic la şcoală, acolo unde condiţiile epidemiologice şi sanitare o permit. 

Acesta a precizat că a fost introdusă o condiţie pentru ca şcolile să poată funcţiona normal, respectiv gradul de vaccinare al personalului din școală. 

Citește și: Klaus Iohannis „Vacanţa elevilor nu va fi prelungită". Care este noua condiţie pentru ca şcolile să poată funcţiona cu prezenţă fizică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii