Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidius, castigatoare la Gala Premiilor in Educatie 2009

ro

04 Nov, 2009 01:19 1454 Marime text
universitatea_ovidius.jpgFacultatea de matematică şi informatică din cadrul Universităţii Ovidius a obţinut premiul al II-lea la prima ediţie a Galei Premiilor în Educaţie 2009, la secţiunea „Facultatea anului" din categoria „Învăţământ Universitar".

„Mulţumim Fundaţiei Dinu Patriciu că ne-a arătat locul nostru actual. Cuvântul care defineşte colectivul nostru este „atitudine", iar visurile studenţilor noştri sunt misiunea noastră!", a declarat cu această ocazie decanul facultăţii, prof. univ. dr. Wladimir-Georges Boskoff.

Proiectul Catedrei de Informatică, numit Virtual România, este concretizat prin mai multe proiecte de cercetare de tip realitate virtuală, având ca scop valorificarea patrimoniului istoric şi cultural al Dobrogei, introducerea lui în circuitul „turismului virtual" şi în circuitul educaţional, prin adaptarea conţinutului pentru lecţiile de istorie şi arheologie.

Proiectul MATAG este un proiect al Catedrei de Matematică şi a condus la rezultate publicate în reviste internaţionale de prestigiu cotate ISI.

Laboratory School este un proiect care a fost concretizat prin înfiinţarea unui program masteral de Matematică Didactică, a unei şcoli de aplicaţie şi a unor programe de perfecţionare.

Proiectul E-Facultate promovează ideea necesităţii standardizării cursurilor, a unei mai bune comunicări cu studenţii, concretizându-se prin realizarea unui avizier web. De asemenea, Programul de calitate prezintă o serie de măsuri standardizate de Manualul de Calitate al Facultăţii pentru îmbunătăţirea programului educaţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii