Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Performanțe la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale (FOTO)

ro

18 Sep, 2024 16:04 136 Marime text
Monica Vrăbiescu, Sursa foto: Facebook/Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

 
  • Fruntaț Monica Vrăbiescu a fost destinsă cu bursa „M.m Ghe. Cătălin Rădoi” pentru excelență și performanțe remarcabile în anul școlar precedent.

Pe 9 septembrie 2024, în cadrul festivității de deschidere a noului an școlar, fruntaș Monica Vrăbiescu a fost recompensată de Liga Maiștrilor Militari de Marină cu bursa „M.m. Gheorghe Cătălin Rădoi” pentru rezultatele excepționale obținute la învățătură în anul școlar precedent. La Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, fruntaș Monica Vrăbiescu studiază specialitatea Radioelectronică navală și a finalizat primul an de studii cu media generală 9,71.
Performanța și excelența sunt numai două dintre cuvintele care descriu profilul colegei noastre din anul II Monica Vrăbiescu. S-a remarcat încă de când a intrat prima dată pe poarta Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale, fiind admisă cu cea mai mare medie. N-a fost nicio surpriză când, la finalul primului semestru din anul I s-a clasat, din nou, prima din promoție. Ambiția și seriozitatea și-au spus cuvântul până la capăt și fruntaș Monica Vrăbiescu a finalizat anul I cu cea mai mare medie din promoție, precizează Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale.

Înainte de a alege să îmbrace uniforma Forțelor Navale, Monica a absolvit Universitatea Maritimă din Constanța și are experiență de navigație pe mare și pe fluviu. Decizia de a urma o carieră militară a fost motivată de dorința de a găsi mai multă organizare și echilibru între viața personală și cea profesională.

Bursa „M.m. Gheorghe Cătălin Rădoi” reprezintă mai mult decât o simplă recunoaștere financiară a performanței în educație a viitorilor maiștri militari de marină. Premiul a devenit un simbol al parteneriatului solid dintre Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale și Liga Maiștrilor Militari de Marină, o colaborare menită să sprijine formarea celor mai buni profesioniști în domeniul naval și să inspire noile generații de militari. Liga Maiștrilor Militari de Marină are un rol activ în promovarea și susținerea educației de calitate, oferind sprijin tinerilor care dovedesc aptitudini excepționale și care sunt motivați să contribuie la siguranța și prosperitatea apărării naționale.
Acest parteneriat își găsește semnificația nu doar în recompensarea performanței individuale, ci și în încurajarea unui climat de competiție sănătoasă și ambiție profesională. Tinerii care aleg să urmeze cariera de maistru militar de marină beneficiază nu doar de pregătire teoretică și practică de calitate, ci și de oportunități precum bursele de merit, menite să îi stimuleze să atingă standarde tot mai înalte, a încheiat sursa citată.

Citește și:
Studenți și elevi din Constanța, prezenți la închiderea expoziției „Literatura și marea. Câteva corăbii-personaj” (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii