Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesor de la Liceul George Călinescu Constanța, la Romanian Teacher Internship Programme 2024 (RO-TP 2024) organizat de CERN (GALERIE FOTO)

ro

16 Jun, 2024 15:16 815 Marime text
Sursa foto: Facebook/Liceul George CălinescuProfesorul Anca Nicărel, de la Liceul George Călinescu Constanța a participat, în urma unei selecții naționale, în perioada 9 -14 iunie 2024, la Romanian Teacher Internship Programme 2024 (RO-TP 2024) - organizat de CERN (European Organization for Nuclear Research) - Geneva, Elveția.

Potrivit reprezentanților Liceului George Călinescu Constanța, acest program a reunit 24 de profesori de fizică din România, împreună cu unii dintre cei mai buni profesori și cercetători în fizica particulelor, în cadrul multiplelor prelegeri, vizite la fața locului, expoziții și ateliere practice în fizica particulelor de ultimă oră.

„Elevii noștri vor afla lucruri interesante de la doamna profesor Anca Nicărel! FELICITĂRI !!!“ - au mai precizat reprezentanții Liceului George Călinescu Constanța

Citește și: 

Inspectoratul Școlar Județean Constanța230 de elevi au participat la faza județeană a Concursului naţional „Educaţie pentru sănătate”, ediţia a XV-a
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii