Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rezultate Bacalaureat 2024 Mădălina Andreea Mitrofan, eleva de la liceul „Lucian Blaga“, cea mai mare medie din județul Constanța

ro

08 Jul, 2024 12:14 1577 Marime text
Madalina Andreea Mitrofan
  • Rezultatele la Bacalaureat 2024 au publicate pe bacalaureat.edu.ro, dar și la avizierele centrelor de examen.
Rezultatele la BAC 2024 sunt în format anonimizat, ceea ce înseamnă că pe pagina online dedicată apar coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat a primit anterior afișării rezultatelor codul specific.
 
Cea mai medie din județul Constanța, 9,98, a fost obținută de Mădălina Andreea Mitrofan, elevă la profilul Științele sociale de la Liceul „Luician Blaga“.

Urmează Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“ Constanţa, cu cea mai mare medie – 9,96, Liceul Teoretic  Ovidius“ Constanţa și Colegiul Național  „Mircea cel Bătrân“, cu cea medie - 9.95

„Cred că dacă înveți după un program bine stabilit, ești organizat  și consecvent poți obține rezultate bune“, a declarat Mădălina Andreea Mitrofan.


Tânăra se gândește să facă contestație, deoarece la proba scrisă de la Georgafie a ratat o unitate de măsură. Cât privește viitoarea carieră, Mădălina Andreea oscilează între Drept sau Istorie.

„Încă nu m-am decis: oscilez între facultatea de Drept la Constanța sau istorie la București“, ne-a dezvăluit tânăra.


PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Rezultate Bacalaureat 2024. Cea mai medie din județul Constanța – 9,98, obținută de un elev de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii