Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Titularizare 2024 78,61% este procentul de promovare la nivelul județului Constanța. 187 de candidați au obținut note mai mici de 5

ro

23 Jul, 2024 16:33 164 Marime text





 
  • Înainte de etapa de contestații la proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, procentul de promovare a candidaților este de 78,61%., potrivit Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
 
Reamintim că, la nivelul județului Constanța s-au prezentat la acest concurs 988 de candidați care au susținut proba scrisă la 47 de discipline, 108 candidați s-au retras, 1 candidat a fost eliminat, 878 de lucrări au fost evaluate și 1 lucrare a fost anulată în centru de evaluare.

În urma evaluării lucrărilor înainte de etapa de contestații, pe tranșe de note, situația arată astfel:
  • 187 de candidați au obținut note mai mici de 5;
  • 348 de candidați au obținut note între 5 și 7;
  • 343 de candidați au obținut note mai mari de 7, din care 55 candidați au obținut note între 9 și 10. 
În cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar 5 candidați au obținut nota 10 (2 candidați la Arte vizuale și 3 la Educație fizică și sport), menționează ISJ Constanța.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Rezultatele finale se afișează în data de 31 iulie. Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța, conform calendarului specific, publicat de Ministerul Educației.
 
 
Citește și
 
Rezultate Titularizare 2024. Află pe ZIUA de Constanța ce notă ai obținut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii