Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:12 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Titularizare 2024, după contestații 82,70% de candidați au promovat concursul național la Constanța

ro

01 Aug, 2024 09:18 176 Marime text
  • La nivelul județului Constanța s-au depus 225 contestații, iar în urma evaluării lucrărilor după etapa de contestații.
  • La concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar 5 candidați au obținut nota 10 (2 candidați la arte vizuale și 3 la Educație Fizică și Sport).
 
 
După etapa de contestații la proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, procentul de promovare a candidaților a crescut, de la 78,61% la 82,70%.
 
La nivelul județului Constanța s-au depus 225 contestații, iar în urma evaluării lucrărilor după etapa de contestații, pe tranșe de note, situația are următoarea configurație:
  • 151 de candidați au obținut note mai mici de 5 (187 înainte de contestații)
  • 363 de candidați au obținut note între 5 și 7 (348 înainte de contestații)
  • 364 de candidați au obținut note mai mari de 7 (343 înainte de contestații), din care 55 candidați au obținut note între 9 și 10.
La concursului național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar 5 candidați au obținut nota 10 (2 candidați la arte vizuale și 3 la Educație Fizică și Sport).

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, se realizează în ședința organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța în data de 01.08.2024 la Liceul Tehnologic ”Tomis” Constanța, începând cu ora 9.00.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Rezultatele finale de la titularizare au fost publicate! Când sunt programate ședințele publice pentru repartizarea candidaţilor pe posturile didactice vacante



 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii