Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Ateliere pentru copii, în timpul vacanței, la Biblioteca județeană „Panait Cerna”

ro

02 Jul, 2024 16:50 153 Marime text
Foto: Pexels
 
  • Biblioteca judeţeană „Panait Cerna” din oraşul Tulcea găzduieşte, luna aceasta, mai multe activităţi pentru elevii aflaţi în vacanţă, unele dintre ele continuându-le pe cele începute în timpul anului şcolar.
     
Biblioteca judeţeană „Panait Cerna” din oraşul Tulcea găzduieşte, luna aceasta, mai multe activităţi pentru elevii aflaţi în vacanţă, unele dintre ele continuându-le pe cele începute în timpul anului şcolar, transmite un comunicat din partea Bibliotecii Județene Tulcea.

Potrivit unui anunţ postat pe pagina bibliotecii de Centrul pentru copii şi tineret, în fiecare zi a săptămânii, copiii au ateliere de lectură, de programare software, dezvoltare personală şi caligrafie, la acestea putând participa copii cu vârste între 7 ani şi 15 ani.

„Atât Dragon Coders, cât şi Future Coders au lucrat la activităţile propuse de Fundaţia Progress conform grupei din care fac parte. (...) O zi reuşită într-o atmosferă plăcută de vacanţă, pentru ambele grupuri”, au scris marţi pe reţeaua socială angajaţii Bibliotecii judeţene „Panait Cerna”, care continuă astfel o activitate începută lunile trecute.


Şi secţia „Mediateca” a instituţiei din subordinea Consiliului Judeţean organizează, în perioada iulie-august, ateliere de vacanţă care încearcă să pună în valoare imaginaţia şi cunoştinţele copiilor cu vârste cuprinse între 8 ani şi 14 ani.

„Atelierele Steme în desene şi Monumente şi tradiţii vor avea loc lunea şi miercurea, de la 11,00, începând cu săptămâna 8-15 iulie. Pe 8 iulie, ora 11,00, va avea loc prima întâlnire din cadrul atelierului Steme în desene, iar pe 10 iulie, ora 11,00, prima întâlnire din cadrul activităţii Monumente şi tradiţii”, se specifică în anunţul postat pe pagina instituţiei tulcene. 

 

Citește și:
Bacalaureat 2024: Doi candidați din Constanța, eliminați de la cea de-a doua probă scrisă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii