Universitatea Ovidius din Constanța Eveniment despre provocările internaționalizării învățământului academic în contextul actual (FOTO)
Universitatea Ovidius din Constanța: Eveniment despre provocările internaționalizării învățământului academicLa manifestare au participat specialişti în domeniul relaţiilor internaţionale din mai multe ţări, printre care se numără Turcia, Ucraina, Portugalia sau Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord., transmit reprezentanții UOC.
„Pe durata celor patru zile am dezbătut, alături de parteneri externi şi români, provocările şi oportunităţile aduse, în procesul de internaţionalizare, de pandemia de COVID-19, dar şi de alte evenimente recente, cu impact semnificativ la nivel internaţional. Totodată, invitaţii la eveniment şi-au împărtăşit propriile experienţe legate de dezvoltarea parteneriatelor internaţionale şi de participarea în cadrul consorţiilor europene, cu accent pe digitalizare şi incluziune. În urma acestei acţiuni şi odată cu lansarea noului apel la propuneri de proiecte, finanţate prin programul european Erasmus Plus, suntem pregătiţi să dezvoltăm noi colaborări împreună cu participanţii din străinătate, pentru a putea fructifica discuţiile purtate”, a precizat prof. univ. dr. Cristina Duhnea, directorul proiectului.
Proiectul ESPERO, cod CNFIS-FDI-2022-0532, are o valoare totală de 311.500 lei și este unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.
foto: UOC
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp