Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Internetul ne va face mai destepti

ro

26 Feb, 2010 06:12 1826 Marime text

destept_internet.jpg Un studiu online, realizat pe un eşantion de 895 de utilizatori simpli şi experţi, a relevat că 75% sunt de părere că Internetul va face oamenii mai deştepţi in următorii 10 ani.

Majoritatea repondenţilor au declarat că Internetul va îmbunătăţi cititul şi scrisul până în anul 2020, potrivit studiul realizat de Imagining the Internet Center, de la Universitatea Elon din North Carolina, şi proiectul Pew Internet and American Life.

„Trei din patru experţi au spus că folosirea internetului îmbunătăţeşte şi completează inteligenţa umană, iar două treimi au fost de părere că Internetul va îmbunătăţii cititul, scrisul şi răspândirea cunoştinţelor generale”, a declarat coautorul studiului, Janna Anderson, director la Imagining the Internet Center.

Pe de altă parte, 21% au spus că Internetul va avea exact efectul opus şi că va duce la scăderea IQ-ului celor care îl folosesc în mod excesiv. „Există foarte mulţi oameni care critică impactul Google, Wikipedia şi a altor unelte online”, a mai adăugat Anderson.

Continuarea pe: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii