Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meniul din Starcraft II supraincalzeste PC-urile

ro

02 Aug, 2010 04:59 1721 Marime text

star_craftii.jpgIn aceasta saptamana gamerii au achizitionat o copie a jocului Starcraft II si au inceput sa joace. Au un set decent de componente, setari grafice cat mai mari posibile, si o conexiune la internet solida. O problema, in timp ce navigati prin meniu si va pregatiti sa jucati, calculatorul se supraincalzeste. Nu va facceti griji, nu este vina voastra sau a echipamentului, este un bug pentru care Blizzard are deja o solutie.
Cei de la Blizzard au uitat sa blocheze frame rate-ul meniului in joc. In timp ce in joc puteti obtine 60fps, navigarea prin meniu va poate stresa hardwareDescription: http://profitshare.emag.ro/link_track.php?ad_client=b9ff2f440535c07f21d89365043be2ae&add_id=0-ul pana la limita.

Pentru a remedia si preveni supraincalzirea deschideti fisierul variables.txt din folderul DocumentsStarCraft II (in cazul in care ati facut o instalare default), apoi adaugati urmatoarele doua randuri:
frameratecapglue=30
frameratecap=60
Salvati si reporniti jocul. Daca nu jucati, dar cunoasteti pe cineva care o face, trmiteti aceasta informatie mai departe si salvati-le placile video.

Sursa: ItStiri.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii