Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesoarele AMD Athlon II anuntate in mod oficial si in Romania

ro

22 Oct, 2009 06:22 1057 Marime text

AMD a anuntat astazi in mod oficial pentru presa din Romania lansarea noilor procesoare AMD Athlon II ce ofera performante remarcabile si un consum redus de energie, asigurând un design modern si niveluri de pret atractive.

În plus fata de procesoarele cu consum standard de energie, familia completa de procesoare AMD Athlon II asigura performante ridicate, procesoare dual-, triple- si quad-core cu consum redus de energie, ce întrunesc necesitatile curente ale utilizatorilor. Aceasta varietate permite companiilor OEM si integratorilor de sisteme sa dezvolte solutii PC ce sunt adresate unei piete orientate tot mai mult catre eficienta energetica si design-uri inovative optimizate pentru Windows 7.
Pe masura ce PC-urile devin tot mai accesibile, multe persoane investesc într-un al doilea sau chiar al treilea computer ce joaca roluri specifice pentru fiecare membru al familiei. Cu un consum în crestere pentru continut multimedia cum ar fi fisierele video si jocurile, Platformele Desktop Mainstream AMD asigura utilizatorilor o experienta vizuala îmbunatatita.

Continuarea pe: xtrempc.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii