Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Acuzațiile sunt de domeniul științifico-fantastic” Anchetatorii din Constanța, acasă la Dan Diaconescu! Imagini de la fața locului (FOTO+VIDEO)

ro

06 Apr, 2023 19:25 10133 Marime text



Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, a fost scos în această seară, 6 aprilie 2023, din sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța de către oamenii legii și s-au deplasat, împreună, la una dintre adresele vizate de anchetă.

Dan Diaconescu este însoțit de ofițerii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Constanța.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un dosar constituit ca urmare a unei sesizări din oficiu a polițiștilor constănțeni, din data de 15 martie 2023.

La fața locului se află și apărătorul lui Dan Diaconescu, avocatul Alexandru Murărescu.

”Astăzi are loc o percheziție la un apartament al dumnealui (nr., Dan Diaconescu), acuzațiile au fost aduse la cunoștință abia la ora 17.25 și sunt de domeniul științifico-fantastic”, a spus apărătorul său.

De asemenea, acesta a mai precizat că este de părere că, prin diseminarea informațiilor public, ”s-a pregătit tocmai luarea unei măsuri preventive”, dar a adăugat că speră ca în urma declarațiilor pe care le vor da să se schimbe această situație.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii