Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Porturilor Maritime, contract important în legătură cu sistemele de alarmare publică din Portul Constanța! (DOCUMENTE)

ro

03 Jun, 2024 11:29 465 Marime text
 
 
  • SC Axatel Service SRL, din București, se va ocupa de verificarea şi întreţinerea sistemelor de alarmare publică din Portul Constanța!
  • Axatel Service SRL are încheiate mai multe contracte publice la Constanța, iar printre autoritățile contractante se află: Municipiul Medgidia, Municipiul Mangalia dar și Municipiul Constanța.
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime“ SA Constanța achiziționează servicii privind verificarea şi întreţinerea sistemelor de alarmare publică din Portul Constanța!
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul - în valoare de 250.548 de lei – a fost atribuit companiei Axatel Service SRL, din București.
 
Conform Termene.ro, SC Axatel Service SRL se ocupă de alte activități de telecomunicații, are sediul în București, Sector 5, și este controlată de Ungureanu Gheorghe, asociat unic și administrator.
 
Ungureanu Gheorghe mai apare în Mehrlicht SRL.
 
Pentru anul 2023, SC Axatel Service SRL – cu 45 de angajați – a declartat o cifră de afaceri netă de 11.784.084 de lei și un profit net  de 2.994.422 de lei.
 
Axatel Service SRL are încheiate mai multe contracte publice la Constanța, iar printre autoritățile contractante se află: Municipiul Medgidia, Municipiul Mangalia dar și Municipiul Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Primăria Constanța a decis
Axatel Service livrează noile sirene de alarmare a populației (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii