Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alți 4 angajați își cer drepturile salariale de la GSP Catering, la Tribunalul Constanța! Firma controlată de Gabriel Comănescu, chemată în judecată

ro

12 Sep, 2024 10:20 274 Marime text
Foto ilustrativă (GSP și Gabriel Comănescu) - sursa: ZIUA de Constanța

Încă o firmă controlată de afaceristul Gabriel Comănescu este din nou chemată în instanță, în nu mai puțin de patru dosare care au ca materie de litigii de muncă și ca obiect calculul drepturilor salariale.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, ieri, 11 septembrie 2024, au fost înregistrate pe secția civilă a Tribunalului Constanța cele patru dosare, în care Grup Servicii Petroliere Catering SRL figurează ca pârât:
  • Dosarul numărul 6094/118/2024, în care DOSPIN GHEORGHE are calitatea de reclamant.
  • Dosarul numărul 6095/118/2024, în care DRAPAC DANIEL are calitatea de reclamant;
  • Dosarul numărul 6096/118/2024, în care GIMA STERE are calitatea de reclamant;
  • Dosarul numărul 6097/118/2024, în care RADU ILIE are calitatea de reclamant;
 
Despre Grup Servicii Petroliere Catering SRL
 
Înființată în anul 2014, firma are sediul social pe Strada Incinta Port, Constanța, Județ Constanța și se ocupă de activități de alimentație. Grup Servicii Petroliere Catering SRL este controlată de GSP Holding SA, acționar din Luxemburg, cu 99 % din capitalul social, și  Comănescu Gabriel Valentin, cu 1 % din capitalul social. Admistratorul firmei este Bratu Mihai Dumitru.
În anul fiscal 2023, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, cu 90 de salariați, a declarat o cifră de afaceri de 14.414.235 lei și o pierdere de 1.148.078 lei.
 
Numele lui Comănescu Gabriel Valentin se leagă și de societățile Comproiect 92 SA, Forasol SRL, Gino Impex SRL, Green County SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, GSP Downstream SRL, GSP Power SRL, Industria Mundum SRL, Onyx Line SRL, Providence Energy SRL, Redivivus Energy SRL, Redivivus Green Farm SRL, SPG Archivator SRL, SPG Emergiences SRL, Technoconstruct Marine Operations SRL, Texrom Well Management SRL, Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Vega Offshore SRL și Vega Turism SA.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
În secțiunea Documente puteți consulta capturile de pe portalul instanțelor în dosarele prezentate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Constanța Alți 10 angajați bat la ușile firmelor controlate de Gabriel Comănescu. Își cer drepturile salariale!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii