Amânare de pronunțare în dosarul unui fost angajat al ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale!
Amânare de pronunțare în dosarul unui fost angajat al ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală şi racolarea
15 Apr, 2024 12:49
ZIUA de Constanta
710
Marime text
Curtea de Apel Constanța era așteptată luni, 15 aprilie 2024, să se pronunțe în dosarul fostului angajat al ISU Dobrogea, acuzat de agresiune sexuală şi racolarea minorilor în scopuri sexuale!
Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 24 aprilie 2024.
Oricare va fi decizia Curții de Apel, aceasta va fi definitivă!
Amintim că, în primă instanță, Judecătoria Constanța i-a aplicat bărbatului în primă instanță pedeapsa de 12 ani și 2 luni de închisoare cu executare.
Decizia judecătoriei a fost contestată la Curtea de Apel Constanța.
În actul de sesizare a instanței, inculpatul este suspectat, conform portalului de jurisprudenţă, că, în 2019, în timp ce persoana vătămată (...), de zece ani, se afla în locuința inculpatului, sub pretextul efectuării unei ședințe de masaj și profitând de vârsta fragedă a acesteia ce făcea imposibilă exprimarea unui consimțământ valid, inculpatul a atins persoana vătămată cu mâna în zona intimă cu scopul obținerii unei forme de satisfacție sexuală.
Apoi, mai susțin procurorii în rechizitoriu, în 2021, inculpatul i-a propus persoanei vătămate (...) 12 ani, prin intermediul unor mesaje, să se întâlnească împreună cu acesta și minora (...) cu scopul de a se deplasa la plajă în zona destinată nudiștilor cu scopul de a fi admirată dezbrăcată de către alte persoane majore care s-ar fi aflat în acea zonă și în scopul obținerii, în acest mod, a unei forme de excitație sau satisfacție sexuală.
Inculpatul mai este acuzat că ar fi atins cu mâna persoana vătămată (...) de 12 ani în zona intimă și că s-ar fi dezbrăcat de față cu persoana vătămată.
Conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
Foto cu rol ilustrativ.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Femeie agresată sexual într-o ambulanţă SMURD! Fost paramedic condamnat
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii