Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anca Ramona Micu, adjunctul PT Constanța, șef al Parchetului Judecătoriei Hârșova, după pensionarea prim-procurorului Monica Mariana Drumea. Avere și interese (DOCUMENTE)

ro

30 May, 2024 12:30 746 Marime text
  • CSM a decis delegarea adjunctului PT Constanța în funcția de prim-procuror al PJ Hârșova pentru o perioadă de o lună, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, sub rezerva publicării în Monitorul Oficial al României a Decretului de pensionare a magistratului Monica Mariana Drumea.
Magistratul Anca Ramona Micu este viitorul prim-procuror delegat al Parchetului Judecătoriei Hârșova, după publicarea decretului de pensionare a actualului șef, magistratul Monica Mariana Drumea!
 
Decizia a fost luată de Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în ședința de ieri, 29 mai 2024, fiind luată cu unanimitatea secției.
 
În prezent, magistratul Anca Ramona Micu este prim procuror adjunct delegat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
CSM a decis delegarea adjunctului PT Constanța în funcția de prim-procuror al PJ Hârșova pentru o perioadă de o lună, până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, sub rezerva publicării în Monitorul Oficial al României a Decretului de pensionare a magistratului Monica Mariana Drumea.
 
Avere și interese
 
La data de 31 mai 2023, magistratul Anca Ramona Micu a completat declarațiile de avere și de interese potrivit prevederilor legislative în vigoare.
 
În declarația de interese din 2023, adjunctul PT Constanța a menționat calitatea de membru în Asociația LiderJust.
 
În declarația de avere, Anca Ramona Micu a notat un teren intravilan de 126 mp, în Constanța, cumpărat în 2017, alături de o casă de locuit de 158 mp.
 
La capitolul bunuri mobile figurează un autoturism Mercedes Benz fabricat în 2016, deținut în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
La datorii au fost notat trei credite, primul contractat în 2017, scadent în 2042 (311.882 de lei), al doilea, contractat în 2021, scadent în 2026 (70.177 de lei) și al treilea, contractat în 2022, scadent în 2027 (98.214 lei).
 
Venitul anual al magistratului s-a ridicat la 234.733 de lei (salariul de la PT Constanța) și 41.500 de lei (indemnizație creștere copil), iar al soțului, Dan Călin Micu, la 18.311 lei (salariu de la Agraria Impex SRL, din județul Hunedoara).
 
Despre Agraria Impex M SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 30 mai 2024, Agraria Impex M SRL a fost înființată în 1992, are sediul social în Orăștie, județul Hunedoara și se ocupă de comerț cu ridicata al produselor chimice.
 
Firma are puncte de lucru și în Constanța.
 
Asociat unic și administrator figurează Violeta Micu.
 
În 2022, societatea a declarat un angajat, pierderi peste 340.000 de lei și cifra de afaceri 0.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale magistratului Anca Ramona Micu.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Unanimitate la CSM
Monica Mariana Drumea, șefa Parchetului Judecătoriei Hârșova, la pensie!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii