Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Aurel Butnaru, în instanță, pentru recuperarea cheltuieilor după ce a fost lovit de o mașină pe bulevardul Mamaia

ro

02 Oct, 2024 13:19 252 Marime text
Aurel Butnaru, patronul hotelului Parc din Mamaia s-a prezentat astăzi, 2 octombrie, la instanță, unde are termen în dosarul care vizează accidentul în care a fost implicat pe 19 iunie 2022. El a fost lovit pe trecerea destinată pietonilor de către un autoturism, chiar vizavi de hotelul pe care îl deține.


Butnaru a spus că recuperarea este pe final, musculatura încă nu și-a revenit complet. El dorește recuperarea cheltuielilor, drept urmare, astăzi are termen în instanță.

„Am fost accidentat pe trecerea de pietoni, de o mașină. Am termen astăzi. Sunt ca o mașină care a fost dată peste cap, este reparată, dar nu este cum a fost. Am ajuns la termen pentru că s-au eliberat toate actele. Vreau recuperarea cheltuielilor. Avocatul s-a ocupat, el a avut socotelile. Din punct de vedere al oaselor este bine. Am stat un an de zile de ban, musculatura încă își revine. În rest sunt bine”, a spus Aurel Butnaru.


UPDATE

La ieșire din sala de judecată, Aurel Butnaru a precizat că instanța a rămas în pronunțare pentru data de 7 noiembrie, iar atunci va afla și valoarea daunelor. „Inculpatul și-a recunoscut vinovăția. Era doar pe trecerea de pietoni”, a spus Butnaru.


PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Citește și:

Scrisoare către Vergil Chițac. Părinții de la Școala nr. 16 Constanța exasperați de faptul că dau bani an de an pentru modernizarea unității de învățământ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii