Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avocatul Cuculis, despre cazul Pătrășcanu vs. Bădălău - „Nu există niciun fel de suspiciune că acești copii vor avea de suferit” (VIDEO)

ro

24 Sep, 2024 13:05 582 Marime text
Cuculis Adrian, avocatul Claudiei Pătrășcanu în dosarul contra lui Gabi Bădălău, ce este înregistrat și în atenția magistraților de la Constanța, a făcut mai multe precizări legate de caz. El a povestit despre ce va însemna apariția în emisiune atât pentru mamă, Claudia Pătrășcanu, cât și pentru buna dezvoltare a unei viitoare cariere pentru copii, cât și de ce spunea Gabi Bădălău în instanță.

„Emisiunea TV cum este cea pe care urmează să o relaizeze și să participe Claudia Pătrășcanu împreună cu copiii ei, în domiciliul lor nu afectează cu nimic creșterea și buna dezvoltare a copiilor. Tocmai asta s-a străduit să încerce să ne spună și nouă și judecătorilor – cât de afectați vor fi copiii. Este o ancorare făcută cu rea credință. Nu există niciun fel de suspiciune că acești copii vor avea de suferit. Ar putea să fie bazele carierei plecării spre o carieră artistică. Domnul Bădălău se opune mediatizării copiilor. Uitați-vă vă rog pe conturile de socializare ale domnului Bădălău și ale doamnei Drăgușanu. Dacă pozele au fost șterse, le-am depus noi. Părinții ar trebui să înțeleagă spre interesul superior al copiilor”, a spus Cuculis.

Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău au ajuns la instanță. Cei doi au ajuns astăzi, 24 septembrie 2024, la Tribunalul Constanța, unde aveau termen într-un proces privind extinderea acordului. Astfel, pe rolul Judecătoriei Constanța, Secţia civilă pe data de 12.09.2024, a fost înregistrat dosarul nr. 26132/212/2024 și obiectul - ordonanţă preşedinţială suplinire consimțământ. Termen în acest dosar este astăzi, 24 septembrie 2024. Conform avocatului, mâine se va pronunța instanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Citește și:
Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău au ajuns la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii