Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boardwalk Residence SRL, chemată în instanță de Prefectul județului Constanța. Se cere anularea autorizației de construire

ro

10 Aug, 2024 16:21 223 Marime text
  • Părți în dosar sunt Prefectul Județului Constanța – reclamant, iar pârâți sunt Primarul Orașului Năvodari, Inspectoratul Județean în Construcții Constanța și Boardwalk Residence SRL.

Prefectul județului Constanța cheamă în instanță firma Boardwalk Residence SRL, prin care cere anularea unei autorizații de construire, pentru o investiție făcută în orașul Năvodari, județul Constanța.


Vorbim de dosarul 5292/118/2024, aflat pe secția de contencios administrativ și fiscal, iar obiectul dosarului constă în „acţiune prefect – tutelă administrativă anulare act adm /autorizaţie nr 150/12.04.2021M 27/02.02.2022”.


Părți în dosar sunt Prefectul Județului Constanța – reclamant, iar pârâți sunt Primarul Orașului Năvodari, Inspectoratul Județean în Construcții Constanța și Boardwalk Residence SRL.


Amintim că în anul 2020, Boardwalk Residence SRL a solcitat acord de mediu de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru edificarea unui imobil în Mamaia Sat.
 
Ulterior, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil locuinţe colective P+4e+Sp tehnice, amenajare incintă, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, amplasat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Sat, strada M7, nr. 15 bis. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanţa. De asemenea, observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 

Boardwalk Residence SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2017, Boardwalk Residence SRL are sediul social în municipiul Constanţa, Aleea Macilor.

Boardwalk Residence SRL este controlată de Bimmer Workshop SRL şi Burghiu Sorin, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorii societăţii care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară sunt Burghiu Sorin şi Mărculescu Alexandru

Pe anul 2023, firma a raportat 3 salariați, 2,4 milioane lei cifră de afaceri și un profit de 371.781 lei.  


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
 

Citește și:

Rețele Electrice Dobrogea va moderniza stațiile electrice din comuna Sacele și comuna Mihail Kogalniceanu

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii