Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Când susține președintele Tribunalului Constanța proiectul managerial, în cadrul concursului pentru funcție

ro

14 Apr, 2023 13:45 1212 Marime text
Imagine din Palatul de Justiție Constanța, unde funcționează Secțiile Civilă și Penală a Tribunalului Constanța
 
Consiliul Superior al Magistraturii a stabilit data la care candidații înscriși la concursul pentru ocuparea funcțiilor de conducere din țară vor susține proiectul privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere.
 
La nivelul instanțelor arondate Curții de Apel Constanța, există un singur candidat pentru funcțiile de conducere, fiind vorba despre magistratul Cristina Mihaela Grădinariu, actualul președinte delegat al Tribunalului Constanța, care candidează acum pentru funcția de conducere pe care o asigură cu delegație.
 
Potrivit datelor puse la dispoziție de către CSM, magistratul va susține proiectul managerial vineri, 28 aprilie 2023, de la ora 9.00.
 
Susținerea proiectului va avea loc la sediul Institutului Național al Magistraturii, din București, bulevardul Regina Elisabeta, nr. 53, Sectorul 5, în Sala de Consiliu de la etajul 1.
 
Pentru susținerea proiectului este alocat fiecărui candidat un interval de timp de aproximativ 30 de minute, respectiv 15 minute pentru expunerea proiectului și alte 15 minute pentru întrebări și răspunsuri.
 
În urmă cu doi ani, magistratul Cristina Mihaela Grădinariu a câștigat prin concurs la CSM mandatul de vicepreședinte al instanței.
 
Totuși, de la începutul acestui an, magistratul a asigurat și funcția de președinte al Tribunalului, în urma pensionării magistratului Cristina Ramona Duță.
 
Înaintea transferului la Tribunalul Constanța, în 2018, Cristina Mihaela Grădinariu a fost președintele Judecătoriei Constanța.
 
În cadrul concursului pentru funcțiile de conducere, afișarea tabelului de clasificare a candidaților va avea loc pe 15 iunie 2023.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii