Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant la Medgidia! Tânăr încătușat pentru viol săvârșit asupra unui minor în formă continuată

ro

14 Jun, 2024 16:51 1250 Marime text



Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat propunere privind luarea măsurii arestării preventive faţă de un bărbat, în vârstă de 25 ani, pentru săvârşirea a două înfracţiuni de viol săvârșit asupra unui minor în formă continuată.
 
Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat faptul că B.A., în vârstă de 25 ani, în perioada februarie 2024 - mai 2024, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a întreţinut relaţii sexuale prin constrângere cu o minoră, în vârstă de 15 ani.
 
De asemenea, în perioada 2023 - 2024, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, prin constrângere, a întreţinut relaţii sexuale normale şi orale cu o altă minoră, în vârstă de 14 ani.
 
Totodată, precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă, reprezintă etape şi măsuri în cursul procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi ce nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de vinovăţie.

Foto cu rol ilustrativ. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Răsturnare de situație în cazul elevului care ar fi fost violat în toaleta unei școli din București! Incredibil ce au stabilit procurorii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii