Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
22:34 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce judecător de la Curtea de Apel Constanța promovează la Curtea Supremă

ro

07 May, 2021 00:00 3117 Marime text
  • Este vorba despre fostul președinte al Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal al Curții de Apel, magistratul Beatrice Mariș.
  • Aceasta a fost declarată admisă la concursul pentru Curtea Supremă, având un punctaj final de 76,80.
  • Consiliul Superior al Magistraturii a publicat listele finale privind examenul de promovare la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.
  • Președintele Curții de Apel Constanța, judecătorul Marius Cristian Epure, a picat examenul de promovare atât în sesiunea precedentă, cât și în cea care tocmai s-a încheiat.
Potrivit documentelor oficiale, și anul acesta, la fel ca în sesiunea precedentă de promovare, un magistrat de la Curtea de Apel Constanța a obținut un post la instanța supremă.

Este vorba despre fostul președinte al Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal al Curții de Apel, magistratul Beatrice Mariș.

Aceasta a fost declarată admisă la concursul pentru Curtea Supremă, având un punctaj final de 76,80 și astfel obținând unul dintre cele șapte posturi scoase la concurs pentru Secția de contencios administrativ și fiscal.

Amintim, în cadrul sesiunii anterioare de promovare la ÎCCJ, finalizată în decembrie 2019, vicepreședintele de atunci al Curții de Apel Constanța, magistratul Eleni Cristina Marcu, a fost admisă pentru un post la Secția penală a instanței supreme

Pe de altă parte, președintele Curții de Apel Constanța, judecătorul Marius Cristian Epure, a picat examenul de promovare atât în sesiunea precedentă, cât și în cea care tocmai s-a încheiat.

Acesta a fost declarat respins în urma interviului susținut pentru un post la Secția penală a Înaltei Curți de Casație și Justiție.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Surse documentare: Consiliul Superior al Magistraturii, Portalul Instanțelor de Judecată


Citește și:


Președinte din Curtea de Apel Constanța, reconfirmat în funcție de către CSM, cu majoritate de voturi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii