Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cererea Primăriei Năvodari de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, respinsă de magistrații Curții de Apel Constanța

ro

24 Jun, 2024 13:47 459 Marime text
  • UAT Năvodari și Primarul Orașului Năvodari sunt recurenți reclamanți într-un litigiu cu Inspectoratul de Stat în Construcții și Inspectoratul Judetean în Construcții Constanța.
  • De asemenea, SC MCG Private Residence SRL are calitatea de recurent intervenient în acest dosar. 
  • Firma MCG Private Residence SRL este controlată de asociații Carina Nicoleta Gherase și pe Mihai Gherase.
 
Pe data de 14.03.2024 la Curtea de Apel Constanța, Secţia de contencios administrativ și fiscal a fost înregistrat dosarul cu indicativul 4534/118/2023 și obiectul -  acţiune în constatare Proces verbal nr. 7503/12.07.2022.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesual de recurs sunt: Unitatea Administrativ Teritorială Năvodari și Primarul Orașului Năvodari - recurenți reclamanți Inspectoratul de Stat în Construcții, Structura Centrală și Inspectoratul Judetean ăn Construcții Constanța  - intimați pârâți, iar SC MCG Private Residence SRL - recurent intervenient.
 
În ședința din 17.06.2024, magistrații au respins cererea.

„Respinge cererea de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru dezlegarea unei chestiuni de drept. Respinge recursurile, ca nefondate. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, pe 17.06.2024. Document: Hotarâre din 17.06.2024“, se spune în soluția pe scurt.




Despre MCG Private Residence SRL
 
Societatea are sediul social pe strada Taluzului din municipiul Constanța, județul Constanța. A fost fondată în anul 2018 și este controlată de asociații Carina Nicoleta Gherase și pe Mihai Gherase, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Ambii sunt și administratorii firmei.
 
În 2021, firma a raportat zero salariați, o cifră de afaceri 2,7 milioane de lei și o pierdere de peste 670.000 de lei. Pe anul 2022, firma cu 3 salariați a raportat o cifră de afaceri de 363.502 lei și o pierdere de 1,19 milioane de lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
 
Citește și:

 
Tribunalul Constanța a anulat autorizaţia de construire, emisă de Primăria Năvodari pentru societatea MCG Private Residence SRL
 
Prefectura Constanța cere anularea autorizației emise pentru MCG Private Residence SRL, care construiește la Năvodari
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii