Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va conduce DIICOT Tulcea

ro

24 Feb, 2023 14:00 2198 Marime text


Consiliul Superior al Magistraturii, Secția pentru Procurori, va discuta în ședința programată la începutul săptămânii viitoare despre conducerea Biroului Teritorial Tulcea din cadrul Serviciului Teritorial Constanța al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.
 
Potrivit datelor oficiale, Secția pentru Procurori va pune în discuție propunerea de reînvestire a magistratului Ion Băetrău în funcția de procuror șef al DIICOT Tulcea.
 
Amintim, magistratul a deținut și anterior funcția de conducere în cadrul DIICOT Tulcea, activitatea sa în cadrul biroului începând în anul 2015.
 
Anterior venirii la DIICOT, magistratul Ion Băetrău a fost prim-procuror al Parchtului de pe lângă Judecătoria Tulcea, arondat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
În prezent, magistratul asigură conducerea DIICOT Tulcea în baza delegării în acest sens de la CSM, în urma expirării mandatului său.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii