Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța, litigiu de muncă cu Mihaela Alina Staetu (DOCUMENTE)

ro

28 Oct, 2024 10:40 249 Marime text
Sursa foto - ZIUA de Constanta
  • Dosarul cu indicativul 7959/118/2024 și obiectul - contestaţie decizie modificare unilaterală contract de muncă a fost depus pe rolul Tribunalului Constanța.
  • Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt: Mihaela Alina Staetu - reclamant, iar CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta - pârât.
  • Potrivit declarației de avere, completată pe 10.06.2024,Mihaela Alina Staetu are funcţia de personalul care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.
 
 În atenția magistraților din Constața a ajuns litigiul dintre reclamantul Mihaela Alina Staetu și pârâta CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanța. Reclamanta a contestat  deciziea de modificare unilaterală a contractului de muncă.
 
Pe data de 24.10.2024, pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul cu indicativul 7959/118/2024 și obiectul - contestaţie decizie modificare unilaterală contract de muncă.

Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt: Mihaela Alina Staetu - reclamant, iar CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta - pârât. Deocamdată nu a fost stabilită prima ședință a magistraților.

Staetu - dosar
 

Averea și interesele Mihaelei Alina Staetu

 
Potrivit declarației de avere, completată pe 10.06.2024, Mihaela Alina Staetu are funcţia de personalul care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța.

 

Mihaela Alina Staetu deține 4 apartamente. Un apartament de 89,94 mp în Constanța, obținut în 2010 printr-o hotărâre judecătortească; cota parte de 25% dintr-un apartament de 54 mp în Bihor, județul Oradea, moștenit în 2024, cota parte de 50% dintr-un apartament de 47,07 mp în Constanța, moștenit în 2024, precum și cota parte de 50% dintr-un apartament de 84,84 mp în Constanța, moștenit în 2024.
 
Mihaela Alina Staetu conduce un apartament Toyota Yaris, fabricat în 2006. În anul 2024, aceasta a dechis un cont în care a depus suma de 5.000 de euro.
 
La rubrica Datorii, sunt menționare două credite: unul de 22.500 euro, contractat în 2006 și scadent în 2031 și unul de 12.000 euro contractat în 2007 și scadent în 2031. În anul fiscal, Mihaela Alina Staetu a câștigay 205.195 lei de la CN APM Constanța și 28.910 lei de la Stenwef România SRL Constanța.
 
Din declarația de interese aflăm că Mihaela Alina Staetu este asociat în SC Bke Consulting SRL C onstanța.
 
 
Despre BKE Consulting SRL
 
 
Firma BKE Consulting SRL a fost înființată în anul 2023 și are sediul social în municipiul Constanţa, strada Remus Opreanu nr. 12A, camera nr. 1, bloc L2, scara C, ap. 19, judeţul Constanţa. Firma desfășoară activităţi de consultanţă în management și
activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.

Capitalul social de 200 lei, este compus din 20 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei.Stăetu Mihaela Alina este asociat unic și administrator.
 
  
Mihaela Alina Staetu a contestat, în 2017, concursul pentru posturile de directori din Portul Constanţa
 

  
Reamintim că pe data de 29 martie 2017, pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 2097/118/2017, cauză în care Mihaela Alina Staetu (fost director în cadrul instituţiei) are calitatea de reclamant, iar de partea cealaltă, Compania Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a fost pârât.
 
Prin cererea adresată Tribunalului Constanţa, Mihaela Alina Staetu a solicitat pronunţarea unei hotărâri prin care să se dispună anularea documentului intitulat „Proces verbal privind verificarea şi evaluarea conformităţii administrative şi eligibilităţii dosarelor privind candidatura pentru funcţia de Director General şi Director Economic“, publicat în data de 27.01.2017, întreaga procedură de selecţie care a precedat acest document, precum şi documentele ulterioare publicate.
 
În susţinere, Mihaela Alina Staetu a invocat că, în calitatea de specialist în domeniul de activitate în care activează de peste 20 de ani, a participat la numeroase stagii de pregătire şi cursuri de perfecţionare în domeniu care ar fi permis participarea la selecţia organizata de CN APM SA în vederea ocupării postului de director general, cu condiţia accesului în mod transparent si nediscriminatoriu la documentele de concurs.
 
Mihaela Alina Staetu a mai menţionat faptul că şi-a depus anterior candidatura în anul 2012 la o selecţie similară, pentru ocuparea posturilor de administrator la o companie din acelaşi domeniu de activitate, respectiv CN Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa, procedura derulată la acel moment în mod transparent şi în conformitate cu prevederile legale, de către o firmă de recrutare.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
În secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și interse ale Mihaelei Alina Staetu.
 
 
Citește și:
 
Povestea oficială din sala de judecată: Cum a pierdut Nicolae Tivilichi şefia Portului Constanţa (document)

 
Mihaela Alina Staetu, director în CNAPMC, despăgubită de municipiul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii