Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Judecătoriei Constanța și a Parchetului Tribunalului Constanța, în atenția CSM

ro

17 May, 2024 17:00 922 Marime text
  • Discuțiile se vor purta în cadrul ședințelor secțiilor CSM de marți, 21 mai 2024, de la ora 10.30, respectiv, ora 11.00.
Consiliul Superior al Magistraturii va analiza, în ședința Secției pentru Judecători, respectiv, a Secției pentru Procurori, de marți, 21 mai 2024, situația funcțiilor de conducere din cadrul Judecătoriei Constanța și, respectiv, a Parchetului Tribunalului Constanța.
 
Mai exact, Secția pentru Judecători va analiza propunerile privind prelungirea delegării în funcțiile de conducere de la Judecătoria Constanța a magistraților Corll-Cătălina Geană (pentru funcția de președinte al Secției Penale) și Ovidiu Florin Constantinescu (vicepreședinte al instanței).
 
La rândul său, Secția pentru Procurori va anliza propunerile privind prelungirea delegărilor magistraților constănțeni Anca Ramona Micu și Dorin George Preduț în funcțiile de conducere din Parchetul Tribunalului Constanța, respectiv Anca Ramona Micu, pentru prim-procuror adjunct al PT Constanța și Dorin George Preduț, procuror-șef al Secției Urmărire Penală.
 
Discuțiile se vor purta în cadrul ședințelor secțiilor CSM de marți, 21 mai 2024, de la ora 10.30, respectiv, ora 11.00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Monica Mariana Drumea, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Hârșova, iese la pensie!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii