Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța, achiziție importantă! Este vizat Heliport SMURD Constanța! (DOCUMENTE)

ro

20 Jun, 2024 17:00 1345 Marime text
 
 
  • Consiliul Judetean Constanța achiziționează - prin cumpărare directă - de la SC Alstingtimserv SRL, din Timiș, servicii de reparații a instalației de stingere incendiu cu hidranți interiori de la Heliport SMURD Constanța!
 
 
Consiliul Judetean Constanța achiziționează - prin cumpărare directă - de la SC Alstingtimserv SRL, din Timiș, servicii de reparații a instalației de stingere incendiu cu hidranți interiori de la Heliport SMURD Constanța!
 
Conform licitatiapublica.ro, valoarea achiziției este de 81.410 lei (puțin peste 16 mii euro).
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 20 iunie 2024, SC Alsting Timserv SRL se ocupă de comerțul cu ridicata nespecializat, are sediul în Timișoara se ocupă de fabricarea altor mașini și utilaje de utilizare generală și este controlată de Draghiciu Vlad Ionuț, asociat unic și administrator, care mai apare asociat în Alsting SRL și ca asociat și reprezentant asociat persoană juridică în Alsting Servicii SRL.
 
Pentru anul 2023, cu 11 angajați, SC Alsting Timserv SRL a declarat o cifră de afaceri netă   de 5.176.992 de lei și un profit net de 815.892 de lei.
 
Alsting Timserv SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Unitatea Militară 02044 Tulcea, Direcția Națională de Probațiune, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02480 Câmpulung Moldovenesc, dar și Penitenciarul Mărgineni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
CJC cumpără lucrări de reparații la instalația de stingere incendiu de la heliportul SMURD din Constanța
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii