Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbatul care și-a cerut eutanasierea în instanță a depus o cerere nouă la Curtea de Apel

ro

08 Aug, 2024 10:16 569 Marime text


Bărbatul care, în trecut, și-a cerut eutanasierea la Tribunalul Constanța a revenit în atenția magistraților! O reclamație a fost înregistrată marți, 06 iulie, la Curtea de Apel Constanța, din partea lui Iosipescu Zambra Nicolae Mircea, autointitulatul „Conte”.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, acesta a depus o reclamație pe secția contencios administrativ și fiscal, cu obiectul refuz acordare drepturi. Mai precis, cererea sa vizează anumite drepturi care, consideră acesta, nu i-ar fi fost acordate.
 

 
Reamintim că Iosipescu Zambra Nicolae Mircea, autointitulat „Contele”, a depus în ianuarie 2024 o cerere la Tribunalul Constanța de eutanasiere. Acesta s-a arătat nemulțumit faptul că un magistrat al Secției Penale din Tribunalul Constanța a dispus schimbarea măsurii preventive față de el în arest preventiv din control judiciar, motivat de faptul că acesta nu s-ar fi prezentat la semnarea graficului, din motive de sănătate (potrivit propriilor susțineri).
 
Conform datelor oficiale puse la dispoziție de portalul instanțelor de judecată, doasrul a fost înregistrat pe rolul Secţiei de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Constanța, cu numărul unic 220/118/2024, cu obiect „alte cereri obligaţia de a face“, părțile fiind Iosipescu Zambra Nicolae Mircea (reclamant) și Statul Român prin Tribunalul Constanța (pârât).
Cererea vizând eutanasierea sa a fost transmisă și Președintelui României, premierului, Parlamentului, mai multor ambasade și presei.
 
Magistrații Tribunalului Constanța au respins pe 16 ianuarie 2024 cererea de eutanasiere.

 „Respinge declaraţia de abţinere formulată de domnul judecător Costin Smarandi în dosarul nr. 220/118/2024, ca neîntemeiată. Prezenta încheiere poate fi atacată numai de părţi, odată cu hotărârea prin care s-a soluţionat cauza. Soluţionată în camera de consiliu şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 402 teza finală Cod procedură civilă, astăzi, 16.01.2024. Document: Încheiere – abţinere 16.01.2024“.

 
Iosipescu Zambra Nicolae Mircea este cunoscut în presa locală având probleme cu legea, după ce în 2022 a fost cercetat într-un dosar de constituire a unui grup infracţional organizat, alături de Iosipescu Zambra Mihaela și Vlădescu Milena Loredana.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:  
„Contele“ solicită „eutanasierea“! Tribunalul Constanța a înregistrat cererea lui Iosipescu Zambra Nicolae Mircea

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii