Crenguța de Aur AGB SRL contestă o sancțiune contravențională emisă de Direcția Generală Antifraudă Fiscală 2 Constanța
Crenguța de Aur AGB SRL contestă o sancțiune contravențională emisă de Direcția Generală Antifraudă Fiscală
15 Jan, 2025 12:00
ZIUA de Constanta
211
Marime text
- SC Crenguța de Aur AGB SRL este petent, iar Direcția Generală Antifraudă Fiscală 2 Constanța – intimat într-un dosar înregistrat la Judecătoria Constanța.
- Obiectul dosarului constă într-o plângere contravențională DGAF 14183, formulată de firmă împotriva Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) 2 Constanța.
În data de 10 ianuarie 2025, la Judecătoria Constanța, Secția Civilă, a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 197/212/2025, având ca obiect o plângere contravențională DGAF 14183, formulată împotriva Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) 2 Constanța.
SC Crenguța de Aur AGB SRL este petent, iar Direcția Generală Antifraudă Fiscală 2 Constanța – intimat. Societatea comercială contestă o sancțiune contravențională emisă de Direcția Generală Antifraudă Fiscală 2 Constanța. Plângerea contravențională are ca obiect contestarea unei decizii emise de DGAF 2 Constanța în dosarul administrativ 14183.
SC Crenguța de Aur AGB SRL solicită anularea sancțiunii și reevaluarea circumstanțelor care au condus la emiterea acesteia.
Procedura se află în stadiul de fond, fiind analizată de Secția Civilă a Judecătoriei Constanța. În acest stadiu, instanța va examina probele depuse de ambele părți, precum și legalitatea și temeinicia actului contestat.
Despre Crenguța de Aur AGB SRL, fosta Mex Vasile Complex SRL
Înființată în anul 2024, firma are sediul social pe strada Oltului, Nr. 57, Constanța și se ocupă de comerțul cu ridicata al fructelor și legumelor. Bălan Antonio-Gabriel este asociat unic și administrator.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Dizolvarea firmei Hayat Dent SRL și Ordonanța Președințială, două dosare pe rolul Tribunalului Constanța
Dosarul, la Curtea de Apel București: UAT Năvodari vs. Ministerul Dezvoltării. Controverse privind proiectul „Silistra-lucrări-Viable-Electrical-Năvodari Transport”
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii