Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 17 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM a decis pensionarea a doi judecători de la Curtea de Apel Constanța și Înalta Curte de Casație și Justiție

ro

17 Oct, 2024 16:30 183 Marime text
Foto ilustrativă - foto: Pixabay

Consiliul Superior al Magistraturii s-a reunit astăzi, 17 octombrie 2024, în cadrul ședinței Secției pentru Judecători, iar printre propunerile aflate pe ordinea de zi s-a aflat și eliberarea din funcție prin pensionare a judecătoarei Poppa Ramona-Elena, propunere care a fost admisă.
 
Potrivit datelor publicate de Consiliul Superior al Magistraturii, la data de 1 septembrie 2024, Poppa Ramona-Elena activa în funcția de judecător la Curtea de Apel Constanța.
 
Conform datelor oficiale, tot astăzi, în cadrul aceleiași ședințe, a fost aprobată propunerea de pensionare a magistratului Rotaru-Radu Cristina, Judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție.
 
Propunerile admise de CSM vor fi transmise Președintelui României, pentru semnarea decretelor de eliberare din funcție, prin pensionare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Șase judecători vor să părăsească sistemul, prin pensionare. LISTA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii