CSM a decis președinți noi în instanțele din Constanța! Președintele Judecătoriei Medgidia este, de luni, noul vice al Tribunalului
CSM a decis președinți noi în instanțele din Constanța! Președintele Judecătoriei Medgidia este, de luni,
28 Apr, 2023 09:57
ZIUA de Constanta
1300
Marime text
Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat propunerile privind desemnarea unor noi președinți în Curtea de Apel și, respectiv, Tribunalul Constanța!
Astfel, în urma ședinței de joi, 27 aprilie 2023, Secția a decis cu șapte voturi Da și unul Nu numirea în funcția de președinte al Secției penale și pentru cauze penale cu minori și de familie a Curții de Apel Constanța a magistratului Ileana Anastasiu.
Numirea este valabilă începând de azi, 28 aprilie 2023, pentru o perioadă de trei ani.
Magistratul asigura și înainte funcția de conducere din cadrul CdA Constanța,în baza delegării primite în acest sens de la CSM, delegarea încetând odată cu numirea sa în funcție.
Totodată, începând de luni, 1 mai 2023, judecătorul cu grad de tribunal Marius Cătălin Croitoru, președintele Judecătoriei Medgidia, va fi delegat în cea de-a doua funcție de vicepreședinte a Tribunalului Constanța.
Delegarea a fost acordată de Secția pentru Judecători a CSM cu unanimitate până la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de șase luni.
De asemenea, delegarea este făcută „sub rezerva prelungirii delegării sale în funcție de execuție la această instanță, după data de 01.08.2023“.
Astfel, magistratul Marius Cătălin Croitoru va asigura funcția de vicepreședinte alături de magistratul Costin Smarandi.
Nu în ultimul rând, tot cu unanimitate, judecătorul Aida Iolanda Slate a primit delegare pentru funcția de președinte al Secției a II-a Civile a Tribunalului Constanța, delegarea fiind valabilă de astăzi, 28 aprilie 2023, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii