Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM a decis Un fost președinte al Curții de Apel Constanța iese la pensie!

ro

03 Feb, 2022 14:15 1897 Marime text


Magistratul Nicolae Stanciu, fost președinte al Curții de Apel Constanța, se pensionează!

În urmă cu scurt timp, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a anunțat că a admis solicitarea de eliberare din funcție, prin pensionare, a magistratului.

Decizia a fost luată în ședința de astăzi, 3 februarie 2022, a Secției pentru judecători, CSM hotărând, în aceeași ședință, să admită și cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, a magistratului Camelia Trifanov, de asemenea, din cadrul Curții de Apel Constanța.

Secția pentru judecători a decis, cu unanimitate, înaintarea către Președintele României a propunerilor privind eliberarea din funcție, prin pensionare, a celor doi magistrați.

Magistratul Nicolae Stanciu a deținut atât funcția de președinte al Curții de Apel Constanța, cât și pe cea de vicepreședinte al aceleiași instanțe.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii