Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:59 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM decide dacă Teodora Elena Rotea rămâne procuror general adjunct delegat al Dobrogei în continuare

ro

14 Jul, 2024 11:38 345 Marime text
  • Teodora Elena Rotea a fost delegat inițial în funcția de conducere din PCA Constanța la începutului acestui an, delegarea fiind valabilă începând cu 1 februarie 2024, pe o perioadă de maxim șase luni.
  • Anterior delegării în funcția de procuror general adjunct, magistratul a asigurat funcția de procuror șef al Secției Judiciare din PCA Constanța.
Magistratul Teodora Elena Rotea, procurorul general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, parchet ce are în subordine toate unitățile de anchetă din Dobrogea, a fost propusă pentru a fi delegată în continuare în funcția de conducere.
 
Propunerea va fi analizată de către Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în cadrul ședinței de miercuri, 17 iulie 2024.
 
Amintim, magistratul constănțean a fost delegat inițial în funcția de conducere din PCA Constanța la începutului acestui an, delegarea fiind valabilă începând cu 1 februarie 2024, pe o perioadă de maxim șase luni.
 
Tot atunci a încetat și delegarea magistratului în funcția de procuror șef al Secției Judiciare din PCA Constanța.
 
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța are în subordine toate parchetele de pe lângă tribunale și judecătorii din județele Constanța și Tulcea.
 
Dacă propunerea va fi admisă de către CSM, noua delegare va fi valabilă până la ocuparea funcției prin concurs, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Avere și interese
Teodora Elena Rotea, propusă procuror general adjunct al Dobrogei! (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii