Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Artver Center SRL, contract de 11.000 de euro cu Primăria Medgidia pentru transportul elevilor (DOCUMENT)

ro

17 Jul, 2024 17:00 148 Marime text
  • Perioada de transport este 09.09.2024-20.12.2024.
Artver Center SRL a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Medgidia un contract vizând transportul elevilor pe ruta Valea Dacilor și Casa CiobanuluiMedgidia și retur.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 57.190 de lei fără TVA, adică peste 11.500 de euro, la cursul actual.
 
Acesta nu este primul contract de acest gen semnat de cele două entități, un contract similar fiind parafat și în luna mai 2024.
 
Detalii despre acest contract pot fi consultate în articolul
Artver Center SRL a încheiat contracte în valoare de peste 30.000 de euro cu Primăria Medgidia. Vezi pentru ce (DOCUMENTE)
 
În ce privește noul contract, denumirea achiziției este „Servicii de transport elevi pe ruta Valea Dacilor și Casa Ciobanului - Medgidia și retur“.
 
În descriere se precizează că „achizitionarea serviciilor este necesară având în vedere că în școala din localitatea Valea Dacilor funcționează numai ciclu primar, iar Casa Ciobanului nu dispune de unitate de învățământ“.
 
Perioada de transport este 09.09.2024-20.12.2024.
 
Despre Artver Center SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe data de 17 iulie 2024, Artver Center SRL a fost înființată în anul 2012, are sediul social în Medgidia, pe strada Panseluțelor și se ocupă de alte transporturi de călători n.c.a.
 
Asociat unic figurează Gordel Bolat, care și administrează firma, alături de Giulihan Bolat.
 
Numele lui Gordel Bolat se leagă și de MGM Trans SRL (administrator).
 
Potrivit termene.ro, Artver Center SRL figurează cu 13 achiziții directe (Municipiul Medigidia, Asociația Curcubeul Cunoașterii printre autoritățile contractante) și un contract public (Municipiul Medgidia autoritate contractantă).
 
În 2023, Artver Center SRL a declarat un angajat, profit peste 75.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 395.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Artver Center SRL a încheiat contracte în valoare de peste 30.000 de euro cu Primăria Medgidia. Vezi pentru ce (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii