Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Diaconescu, la ieșire din Judecătoria Constanța - „Statul paralel constănțean se destramă, se prăbușește precum un castel de nisip”

ro

02 Oct, 2024 16:26 252 Marime text
  • Dan Diaconescu a făcut declarații astăzi, 2 octombrie, la ieșirea din sala de judecată și vorbește de „Statul paralel constănțean”.

La termenul de luna trecută, magistrații au decis amânarea pentru 2 octombrie 2024 în ce privește judecarea pe fond a dosarului în care Dan Diaconescu este cercetat pentru act sexual cu un minor. Dosarul se află la Judecătoria Constanța, iar Dan Diaconescu a ajuns cu aproape o oră mai devreme față de ora stabilită pentru ședința din dosar.

 

„Statul paralel constănțean se destramă, se prăbușește precum un castel de nisip, că tot suntem aici pe malul mării. Un martor a declarat deja că poliția i-a dictat acuzarea mea acum un an și ceva. Alți doi martori sunt acuzați de înscenare și nu pot să vă dau mai multe detalii.
 
Este devastator pentru ceea ce se pune aici la cale și ceea ce se înscenează în Republica Constanța. Nu ratați termenul următor. Nu știu când este.
 
Murad nu avea nicio legătură. O să aveți surprize după surprize”, a spus Diaconescu.


Legat de revenirea pe micile ecrane, Dan Diaconescu a spus clar - 19 februarie 2025 este data când va intra în direct cu toți telespectatorii care îl așteaptă cu nerăbdare.
 

„Legat de întoarcea mea în televiziune, nu uitați – 19 februarie, ne vedem direct cu toată lumea. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și abia aștept să colaborăm în materie de televiziune și să difuzați aceste înscenări odioase”.

 
La termenul de luna trecută, magistrații au decis amânarea pentru 2 octombrie 2024 în ce privește judecarea pe fond a dosarului în care Dan Diaconescu este cercetat pentru act sexual cu un minor. Dosarul se află la Judecătoria Constanța, iar Dan Diaconescu a ajuns cu aproape o oră mai devreme față de ora stabilită pentru ședința din dosar. El a declarat în fața presei că are gânduri bune astăzi și a spus că va face declarații la ieșirea din sala de judecată.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.  
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
„Surpriza” lui Dan Diaconescu - Mohammad Murad, citat ca martor la Judecătoria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii