Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă în cazul crimei de la Mangalia!

ro

01 Jun, 2024 16:33 964 Marime text
  • Victima ar fi fost ucisă şi băgată într-un geamantan, trupul fetei fiind apoi abandonat într-un parc, după cum spun anchetatorii.

Decizie definitivă în cazul tinerei bănuită că, în august 2023, și-ar fi ucis prietena, într-un hotel din Mangalia! Vineri, 31 mai 2024, Curtea de Apel Constanța a decis ca principala suspectă – care a și fost condamntă în primă instanță – să rămână în stare de arest!


Conform portalului instanțelor de judecată, instanța de apel a constatat „legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispuse faţă de inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela, măsură pe care o menţine pentru o perioadă de până la 60 de zile, urmând a fi verificată cel mai târziu până în data de 29 iulie 2024, inclusiv“.
 

Decizia este definitivă!


Amintim că în primă instanță, Tribunalul Constanța a decis condamnarea tinerei la 15 ani şi 3 luni de închisoare și a acordat 75.000 de euro cu titlul de daune morale.


Decizia tribunalului a fost contestată la instanța superioară, respectiv la Curtea de Apel Constanța. Primul termen în faza apelului a fost stabilit pentru data de 13 iunie 2024.


Oricare va fi decizia Curții de Apel, aceasta va fi definitivă!


Cauza a fost instrumentată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Victima ar fi fost ucisă şi băgată într-un geamantan, trupul fetei fiind apoi abandonat într-un parc, după cum spun anchetatorii.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.


Foto cu rol ilustrativ.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

„Sânge rece“
Crimă într-un hotel din Mangalia! Judecătorii motivează sentința în cazul tinerei băgată în geamantan și apoi abandonată în parc



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii