Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:22 07 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă într-unul din procesele deschis de Vânt de Vamă SRL împotriva Primăriei Limanu, județul Constanța

ro

07 Oct, 2024 15:15 173 Marime text
Vânt de Vamă SRL pierde unul dintre procesele deschise Primăriei Limanu, conform portalului instanțelor.

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au dat următoarea soluție pe scurt în dosarul 3985/118/2024 - „Solutia pe scurt: Admite excepţia inadmisibilităţii recursului, invocată de intimaţii-pârâţi. Respinge recursul,ca inadmisibil. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 7 octombrie 2024”.

Dosarul se află în stadiul de recurs, la Curte, după ce prima instanță a respins cererea reclamantului Vânt de Vamă SRL. Obiectul acțiunii consta în „acţiune în constatare Obligare emitere act administrativ”.


Despre Vânt de Vamă SRL

 
Potrivit termene.ro, firma Vânt de Vamă SRL, a fost înființată la data de 06.04.2016 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante.
 
În anul 2023, Vânt de Vamă SRL, cu 10 salariați, a avut o cifră de afaceri de 6.925.964 lei și un profit de 1.031.479 lei. Asociatul și administratorul firmei este Nicolae Ciocîrlan. Conform termene.ro, Nicolae Ciocîrlan mai este asociat și administrator în  în Skylark Construct SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, penru redactarea acestuiarticol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Cererea formulată de Nicolae Ciocirlan și firma Vânt de Vama SRL, împotriva Primăriei Limanu, respinsă de magistrații din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii