Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 03 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie importantă în dosarul prin care Prefectura Constanța cere anularea autorizației de construcții pentru Wave House SRL

ro

03 Aug, 2024 16:57 197 Marime text
  • Decizia a fost pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței pe 2 august 2024


Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul nr.6796/118/2023, care are ca obiect acţiune prefect – tutelă administrativă anulare act administrativ /Autorizație nr.241/21.04.2021. Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 05.10.2023, pe secția de de contencios administrativ şi fiscal. Obiectul dosarului constă în acţiune prefect – tutelă administrativă anulare act administrativ/Autorizație nr.241/21.04.2021, fiind în stadiul de fond.


Părți în dosar sunt Primarul orașului Năvodari, în calitate de pârăt și SC Wave House SRL, în calitate de pârât, iar Prefectura Constanța reclamant.


În ședința din data de 2 august 2024, magistrații au dat următoarea soluție – „ Respinge excepțiile prescripției dreptului material la acțiune, tardivității şi inadmisibilității invocate de pârâți prin întâmpinări, ca neîntemeiate. Respinge cererea de suspendare a judecății formulată de pârâtul Primarul Orașului Năvodari, ca neîntemeiată. În temeiul art. 161 din Legea nr. 554/2004 şi art. 78 alin. (2) şi (3) C. proc. civ., admite cererile pârâţilor şi dispune introducerea în cauză a Inspectoratului de Stat în Construcții, în calitate de intervenient forțat. În baza art. 79 C. proc. civ., dispune comunicarea către intervenientul forțat a încheierii de ședință, a cererii de chemare în judecată şi înscrisurilor anexate, a întâmpinării şi înscrisurilor anexate, cu mențiunea de a arăta excepțiile, dovezile şi celelalte mijloace de apărare de care înțelege să se folosească, cu referire la excepția de nelegalitate a procesului – verbal de control nr. DO_98660/17.03.2023, cu cel puțin 10 zile înainte de termenul de judecată următor. Dispune citarea reclamantului şi a pârâţilor cu mențiunea de a depune la dosar un exemplar al cererii de chemare în judecată şi înscrisurilor anexate, respectiv al întâmpinărilor şi înscrisurilor anexate, în termen de 5 zile de la primirea citațiilor, în vederea comunicării către intervenientul forțat. Dispune adăugarea în ECRIS, la obiectele secundare, a obiectului ,,excep?ie nelegalitate act administrativ”. Stabilește termen pentru continuarea judecății la data de 25.10.2024, ora 10:00, pentru când se citează păr?ile. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 02.08.2024”.

 

Wave House SRL, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 2013, societatea are sediul social în Năvodari. Wave House SRL este controlată de Mihaela Vica Popescu, cu 12% din capitalul social, și Cristian Ștefan Popescu, cu 88% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de intermedieri în comerțul specializat în vânzarea produselor cu caracter specific, este Cristian Ștefan Popescu.

Pe anul 2022, firma a raportat 6 salariați, o cifră de afaceri de peste 10 milioane lei și un profit de 258.925 lei.

Cristian Ștefan Popescu mai este în firmele Basic Management SRL, Beauty Wave Spa SRL, Wave Panoramis SRL. Mihaela Vica Popescu mai este în Agimob Smart Năvodari SRL, Beauty Wave Spa SRL, Dreamwave Land SRL și Miha Cryo Slim Center SRL.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Prefectura Constanța cere anularea autorizației de construire pentru Wave House SRL. Stadiul dosarului

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii