Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații la Judecătoria Constanța Dan Diaconescu – „A fost o zi decisivă în destructurarea statului paralel constănțean” (VIDEO)

ro

16 Oct, 2024 16:32 246 Marime text
Dan Diaconescu - sursa foto: ZIUA de Constanța

Astăzi, 16 octombrie 2024, la Judecătoria Constanța a avut loc un nou termen în dosarul în care patronul OTV, Dan Diaconescu, este cercetat sub acuzația de act sexual cu un minor.
 
După încheierea ședinței de judecată, Dan Diaconescu a dezvăluit „surprizele” pe care le anunța încă de la termenul anterior.
 
A fost o zi decisivă, zic eu, în destructurarea statului paralel român și, în principal, a statului paralel constănțean. Astăzi, după cum ați aflat pe surse, înțeleg, au fost audiați cei mai importanți trei martori din acest așa-zis dosar. Astăzi, toți cei trei martori, ca și acel martor audiat acum două săptămâni, despre care v-am spus la momentul respectiv că nu vă pot da detalii, au spus cu subiect și predicat, jurând pe biblie, că au fost bătuți, că au fost amenințați, că li s-au dictat declarațiile promițându-li-se la schimb o anume imunitate în alte dosare penale”, a afirmat Dan Diaconescu.
 

 
De vorbă cu presa a stat și Manolescu Nicolae, citat ca martor în dosarul lui Dan Diaconescu.  
 
În instanță s-a zis exact adevărul! Totul a fost o înscenare. Deci, domnul Diaconescu nu este vinovat cu nimic. Sincer! Fetele nu s-au prostituat, a fost o minciună. (...) Eu pe unde am fost, am fost amenințat că dânsul a fost așa, că fetele sunt prostituate, eu am spus exact adevărul, chiar dacă am fost amenințat că o să am probleme, că «Vezi pe unde umbli, vezi că ai o fată», oameni impulsivi care au venit să mă amenințe nu m-au speriat. Nu mă sperie nimeni în țara asta! (...) Ele au fost angajatele mele, datorită mie au ajuns să-l cunoască pe Diaconescu, eram la Olimp, la hotelul Panoramic și Belvedere, așa l-am cunoscut pe Diaconescu. (...) Fetele au vrut să danseze și să cânte pe scenă, că acesta este adevărul, așa am ajuns la anturajul lor, dar nimic mai mult! Fetele își vedeau de treabă. (...) Stăteau la standuri, nu aveau contact cu nimeni, vorbeau despre creme și ceea ce vindeam eu. (...) O singură dată am stat la masă cu Diaconescu, ne-a invitat la o cafea, pentru că fetele au cântat foarte fain pe scenă. Cu ocazia asta, în rest, absolut nimic! Nu li s-au dat bani, nu li s-a acordat nimic! Garantat nu s-au prostituat... Au fost cuminți, nu m-au furat niciodată, sunt ok. Totul a fost pus la cale de cineva, care, în urma fetelor, cred că a vrut să obțină bani”, a afirmat Manolescu Nicolae.
 

 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschi se.
 
Citește și:
Dan Diaconescu a anunțat „surprize după surprize” la termenul de astăzi, de la Judecătoria Constanța!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii