Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Constanța, percheziții în Mangalia și Agigea! Șapte condamnări

ro

18 Jun, 2022 00:00 1805 Marime text
 
  • Amintim că în cauză, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în comuna Agigea și municipiul Mangalia. 
  • Au fost vizate persoane bănuite că ar fi constituit un grup infracțional organizat, în luna ianuarie 2021, în scopul comercializării de cannabis, ecstasy și amfetamină, în județul Constanța.
 
 
Primele condamnări în cazul perchezițiilor domiciliare desfășurat la începutul lunii iunie 2021, în comuna Agigea și municipiul Mangalia!
 
În urmă cu un an, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procuroriilor DIICOT Constanța, au dispus trimiterea în judecată a șapte persoane.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Constanța.
 
Tribunalul Constanța a decis condamnarea celor șapte inculpați la pedepse cuprinse între un an și patru ani de închisoare. Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Amintim că în cauză, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, în comuna Agigea și municipiul Mangalia.
  
Au fost vizate persoane bănuite că ar fi constituit un grup infracțional organizat, în luna ianuarie 2021, în scopul comercializării de cannabis, ecstasy și amfetamină, în județul Constanța.
 
În urma acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, cannabis, semințe cu THC, tulpini mărunțite de cannabis, 3 cântare de precizie, 2 grindere, 6 telefoane mobile, 320 de lei, un pistol cu gaze supus autorizării și 2 cartușe
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.
 
La activități au participat și jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
UPDATE. Două fete și trei băieți
Cinci tineri au fost arestați aseară de Tribunalul Constanța, la cererea DIICOT

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii