Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 07 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dimu Anagnoste, de la Săgeata Stejaru, dat în judecată de Prefectul Județului Constanța. La mijloc, un bloc de patru etaje din Mamaia Sat

ro

07 Aug, 2024 17:00 251 Marime text
Sunway Residence SRL - Mamaia Sat. Sursa foto: google.maps
  • Magistrații din Constanța urmează să se pronunțe în litigiul dintre reclamantul Prefectul Judetului Constanța și pârății - Primarul Orașului Năvodari, Inspectoratul Judetean în Construcții Constanța prin Inspectoratul de Stat în Construcții și Sunway Residence SRL.
  •  Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost înregistrat dosarul cu indicativul
5142/118/2024 cu obiectul - acţiune prefect – tutelă administrativă anulare act adm/autorizaţie nr. 26/01.02.2022.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt: Prefectul Judetului Constanța - reclamant, iar Primarul Orașului Năvodari, Inspectoratul Judetean în Constructii Constanța prin Inspectoratul de Stat în Construcții și Sunway Residence SRL – pârâți.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.




Auorizația de construire nr. 26 din 01.02.2022, emisă pentru Sunway Residence SRL prin Anagnoste Dimu constă în: Construire imobil P+4e – locuințe permanente, branșamente ți utilități. Investiția este realizată în Mamaia Sat, strada M4 nr. 6 parcela A166/109/3, CF 100975.



 
Despre Sunway Residence SRL

 
Înființată în anul 2021, firma are sediul social pe strada Muscel, Nr. 3, Ap. Camera 1, Constanța, Județ Constanța și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Sunway Residence SRL este deținută de Urban Homes Project SRL și Angelli SRL, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorii societății sunt Dimu Anagnoste și Cortizo-Romeo Cazacu.
 
Potrivit termene.ro, Dimu Anagnoste mai este asociat unic și administrator în Angelli SRL, iar Cazacu Cortizo-Romeo  în  Empire Alliance SRL, Golden Grain Lands SRL și  Urban Homes Project SRL.
 
În anul 2023, Sunway Residence SRL, fără angajați, a avut o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 13.725       lei.
 
Anagnoste Dimu este fotbalist la echipa Săgeata Stejaru.


Despre Urban Homes Project SRL


Înființată în anul 2020, firma are sediul pe Aleea Daliei, Nr. 6d din Constanța și execută lucrari de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Firma este deținută de Cazacu Cortizo-Romeu și Sefa Dilec, fiecare cu câte 50% din capitalul social.

De administratea afacerii se ocupă Cazacu Cortizo-Romeu. În anul fiscal 2023, societatea cu un singur salariat a avut o cifră de afaceri de 6.850.030 lei și un profit de 551.429 lei.


Despre Angelli SRL

Înființată în anul 1995, societatea se ocupă de comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun și are sediul  pe strada Soveja, Nr. 98, din Constanța.
 
Anagnoste Dimu este asociat unic și administrator. În anul 2023, firma cu un singur salariat a raporat o cifră de 878.329 lei și un profit de 225.361 lei.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
 

Citește și:
 
Mamaia Nord. Undă verde pentru supraetajarea unui bloc de patru etaje ridicat de o firmă înființată anul trecut
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii