Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul 2 Mai Părinții lui Sebi, la Judecătoria Mangalia - „Suntem foarte dezamăgiți!“ (FOTO+VIDEO)

ro

21 Jun, 2024 09:50 1313 Marime text


Părinții lui Sebastian Olariu, studentul care a pierit în tragedia de la 2 Mai, s-au arătat foarte dezamăgiți de decizia Judecătoriei Manglia de a respinge cererea de schimbare a încadrării juridice. Dacă la termenul anterior, familiile tinerilor uciși în accident se declarau încrezători, acum se declară extrem de dezamăgiți.
 
Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii decedați în tragedia de la 2 Mai a făcut declarații vineri, 21 iunie 2024, la Judecătoria Mangalia, acolo unde este programat un nou termen de judecată în proces.   
 
În contextul deciziei Judecătoriei Mangalia din 14 iunie 2024, prin care s-a respins cererea de schimbare a încadrării juridice, din ucidere din culpă în omor calificat, Valentin Olariu a declarat că este dezamăgit.  „Vom face apel! Aceasta este ultima noastră șansă, dar sunt speranțe nici“, a mai spus Valentin Olariu.
 
„Suntem foarte dezamăgiți! Nu mai avem nicio speranță! Se pare că legile din țara asta sunt făcute să nu fie respectate de oamenii cu bani. (...)“, a declarat mama lui Sebi.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




 
Citește și:

Nou termen în Dosarul 2 Mai
Vlad Pascu, din nou, în fața magistraților Judecătoriei Mangalia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii