Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Constanța Omul de afaceri constănțean Aurelian Ceauș, apropiat și sponsor PNL l-a dat în judecată pe primarul Brașovului

ro

12 Aug, 2024 17:00 546 Marime text
  • Omul de afaceri Aurelian Ceauș a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția de contencios-administrativ dosarul nr.5360/118/2024 având ca obiect act administrativ
  • Pârât în dosar este Allen Coliban, primarul municipiului Brașov
  • Magistrații nu au stabilit un termen în dosar
  • Ceauș este un vechi sponsor liberal iar în trecut Ceauş a fost ales consilier local pe listele PNL la Eforie
  • Cea mai important firmă din portofoliul lui Ceauș, Interconstruct SRL societate care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale se află în insolvență
  • Procedura de faliment a fost deschisă în 2023 iar dosarul cu nr. 1679/118/2023/a3 se află la al 9-lea termen de judecată. Următorul termen va avea loc pe 03 septembrie a.c.
 
 
 
 
Omul de afaceri Aurelian Ceauș a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția de contencios-administrativ dosarul nr.5360/118/2024 având ca obiect act administrativ.

Pârât în dosar este Allen Coliban, primarul municipiului Brașov.

Magistrații nu au stabilit un termen în dosar.



Liberalul Aurelian Ceauș este nașul de cununie al primarului Robert Șerban și un vechi sponsor liberal. De altfel, în trecut Ceauş a fost ales consilier local pe listele PNL la Eforie.
 
Reamintim, fundaţia „Vobis“, înfiinţată în 2014, cu sediul în Eforie Nord, a donat Partidului Naţional Liberal în 2016, suma de 30.000 de lei.
Membrii fondatori ai asociaţiei erau la vremea respective: Otilia Stanciu, Andreea Ceauş, Octavian Florin Ghinea, Mihaela Racoviţă şi SC Tritech Group SRL, societate deţinută de Mihaela Racoviţă, Otilia Stanciu şi Octavian Florin Ghinea.
Obiectul de activitate al firmei înfiinţate în 2004, cu sediul în municipiul Constanţa, este comerţul cu ridicata de componente şi echipamente electronice şi de telecomunicaţii.
 
Potrivit Registrului ONG-urilor de pe lângă Ministerul Justiţiei, scopul Fundaţiei „Vobis“ este organizarea de programe şi servicii pentru tinerii absolvenţi de studii liceale aflaţi în dificultatea de a se integra socio-economic, contribuind la adaptarea acestora la specificul pieţei muncii din zonele de domiciliu.

Ceauș a fost de altfel unul dintre susţinătorii campaniei electorale a PNL și în anul 2008, când a donat 20.000 de lei.

Consiliul Director al fundaţiei este format din Otilia Stanciu, Aurelian Ceauş şi Andreea Luiza Ceauş.

Presa locală a mai scris despre faptul că anul trecut, Aurelian Ceauș prin Esteitinvest SRL demarase construcția unui hotel pe strada Mării din Eforie Sud.

Firma se ocupă cu lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, a fost înființată în 2017 și are sediul social în Eforie Nord. Potrivit www.termene.ro, compania a încheiat 2023 cu pierderi de aproape 6.000 lei și nu figurează cu contracte din achiziții publice.
Aurelian Ceauș deține și 50% din Interconstruct SRL, compania aflată în insolvență.
 
Interconstruct SRL
 
Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 50.000 de lei, integral vărsat, este compus din 5.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.

Interconstruct SRL este controlată de Andrea Cristina Căciuloiu şi Aurelian Ceauş, fiecare cu 50% din capitalul social. Administrator special este Aurelian Ceauș iar Maestro SPRL este administrator judiciar provizoriu. Andrea Cristina Căciuloiu a fost soţia lui Gabriel Căciuloiu (decedat în 2006), preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa. 

Societatea se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
În anul fiscal 2021, firma cu 6 salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 4,461,034 lei în anul 2021, cu un profit de 116,065 lei.

Comparativ cu anul anterior raportat, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 33.31%.

Potrivit www.termene.ro, compania figurează cu 10 contracte din achiziții publice.

Dosarul privind deschiderea procedurii de faliment cu nr. 1679/118/2023/a3 se află la al 9-lea termen de judecată iar următorul termen va avea loc pe 03.09.2024, ora:09:30.

 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe www.termene.ro.
 
Citește și:

Cel mai mare finanţator al PNL în 2016 este un constănţean 26 de liberali de la malul mării au donat peste 1,6 milioane de lei. Cine sunt ei

Consolidări de maluri şi lucrări de reabilitare la Canalul Dunăre - Marea Neagră, efectuate de firma soţiei defunctului Gabriel Căciuloiu (document)

Fiul unui fost lider UNPR a mai pus bazele unei firme cu profil de restaurant. În trecut, Ioniță senior a făcut business cu liberali de top
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii