Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litgiul dintre Ablez Gihan și Partidul Mișcarea Populară - Filiala Constanța ajunge la secția civilă a Tribunalului

ro

08 Aug, 2024 14:27 293 Marime text
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 8558/118/2023, care are ca obiect anulare act administrativ.


Dosarul a ajuns la data de 15.12.2023 pe masa magistraților de la secția de contencios administrativ şi fiscal însă la termenul din 21.06.2024, magistrații au admis excepţia necompetenţei materiale procesuale invocată de instanţă din oficiu și au declinat competenţa de soluţionare a prezentei cauze în favoarea Tribunalului Constanţa – Secţia I Civilă.
 
Părți în dosar sunt Ablez Gihan –pârât; Partidul Mișcarea Populară - Filiala Constanța- pârât.


Obiectul acestuia este anulare act administrativ. Este vorba despre hotărârea Consiliului Executiv Județean al PMP Constanța care a decis, în cadrul ședinței din 9.12.2023, excluderea din formațiunea politică a lui Adrian Viorel Stan, fost primar al orașului Techirghiol, Laurențiu Papu și Ablez Gihan. Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi.

La data de 7 august a.c., dosarul a fost înregistrat pe rolul Secției I Civile a Tribunalului, dar nu a fost fixat deocamdată un termen pentru judecarea fondului.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Justiție Constanța Decizia magistraților în dosarul dintre Ablez Gihan și Partidul Mișcarea Populară - Filiala Constanța



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii