Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eleni Cristina Marcu, fost vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, desemnată membru în Comisia de evaluare a activității judecătorilor de la Curtea Supremă

ro

07 Jun, 2024 17:00 709 Marime text
  • Plenul CSM a modificat componența comisiilor de evaluare a judecătorilor constituite la nivelul Înaltei Curți de Casație și Justiție, Curtea Supremă de Justiție a României.
Magistratul Eleni Cristina Marcu, fost vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, în prezent președintele Secției Penale a Înaltei Curți de Casație și Justiție, a fost desemnată membru în Comisia de evaluare a activității profesionale a judecătorilor din cadrul instanței supreme și de la curțile de apel, membri ai comisiilor de evaluare.
 
Decizia numirii magistratului constănțean în Comisia de evaluare a fost luată de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii în cadrul ședinței de joi, 6 iunie 2024.
 
Plenul CSM a modificat componența comisiilor de evaluare a judecătorilor constituite la nivelul Înaltei Curți de Casație și Justiție, Curtea Supremă de Justiție a României.
 
Astfel, la Comisia de evaluare a activității profesionale a judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție și a judecătorilor de la curțile de apel, membri ai comisiilor de evaluare au fost numite magistratul Elena Carmen Popoiag (președintele Secției I Civile) și magistratul Eleni Cristina Marcu (președintele Secției Penale).
 
Magistratul Adina Georgeta Niculae a fost reînvestită membru supleant al aceleiași comisii.
 
Eleni Cristina Marcu face parte, totodată, și din Comisia de evaluare a activității profesionale a magistraților-asistenți care își desfășoară activitatea în cadrul Secției Penale, fiind membru de drept, conform constatării Plenului CSM.
 
Membri desemnați ai acestei comisii au fost numiți magistrații Ioana Bogdan, Ana Hermina Iancu și Constantin Epure (membru supleant).
 
Membrul de drept al Comisiei de evaluare a activității profesionale a amagistraților-asistenți care își desfășoară activitatea în cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal este magistratul Elena Diana Tămagă, președintele Secției de Contencios administrativ și fiscal.
 
Membri desemnați ai acestei comisii au fost numiți magistrații Gabriela Elena Bogasiu, Cristinel Grosu și Ionel Barbă (membru supleant).
 
 Nu în ultimul rând, membri desemnați ai Comisiei de evaluare a activității profesionale a magistraților-asistenți care își desfășoară activitatea în cadrul Secțiilor Unite și compartimentele instanței supreme, altele decât secțiile au fost numiți vicepreședinții Curții Supreme, magistrații Mariana Constantinescu și Rodica Cosma.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Coca Marina Crețu, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Tulcea, se pensionează
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii