Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma deținută de Adriana Strutinsky, fosta soție a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, la judecată cu ABADL (DOCUMENT)

ro

20 Aug, 2024 10:46 281 Marime text
ABADL dosar cu Adriana Strutinsky. Sursa foto - google.maps
  • SC Black Wave Center SRL este reclamant, iar Administratia Nationala Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral – pârât, într-un dosar înregistrat la Tribunalul Constanța.
  • Momentan, nu a fost stabilit un termen pentru ședința de judecată.
  • Adriana Strutinsky este asociat unic și administrator al firmei.
 
Firma Adrianei Strutinsky a intentat un procest Administrației Bazinale Dobrogea – Litoral (ABADL). Pe data de 19.08.2024, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia I civilă a fost înregistrat dosaruul nr. 5455/118/2024, cu indicativul - pretenţii.

Este vorba despre recuperarea unei sume mari de bani pe care i-a plătit-o cu titlu de chirie pentru un subsector de plajă din Mamaia, destinat unor activități sportive.

Părţi dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt. SC Black Wave Center SRL – reclamant, iar Administratia Nationala Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral – pârât. Momentan, nu a fost stabilit un termen pentru ședința de judecată.

Dosar Black Wave Center - ABADL
 
 
Despre Black Wave Center SRL
 
 
SC Black Wave Center SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul social în municipiul Constanța, pe bulevardul Mamaia și are ca obiect de activitate „restaurante”. Adriana Strutinsky este asociat unic și administrator al firmei.

Black Wave Center SRL a obținut, prin negociere directă, 12 contracte de la Penitenciarul Poarta Albă pentru Servicii de catering.
 
De asemenea, firma și-a adjudecat 11 contracte în urma licitațiilor orgaizate de autorități publice locale, printre care: Direcția Generală Asistență Socială Constanța, Penitenciarul Tulcea, Ministerul Apărării - U.M 02175 Constanța și altele.
 
În anul 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 5.978.716 lei, 30 de salariați și un porfit de 1.070.773 lei.
 
Situația pentru anul 2023 arată astfel: o cifră de afaceri de  6.250.375 lei, 32 de salariați și un profit 807.697 lei.
 
 
Mai multe contracte, obținute de la autorități publice locale
 
 
Unitatea Militară 02175 din Constanța a atribuit recent un contract firmei SC Black Wave Center SRL, care va furniza îi va biscuiți. Societatea a câștigat, alături de o altă companie, două dintre loturile acordului-cadru, care au o valoare de 34.000 de lei, respectiv 8000 de lei.
 
Nu este primul contract pe societatea îl câștigă. Aceasta a mai încheiat în luna aprilie două acorduri-cadru cu Penitenciarul Tulcea, un contract cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Pe parcursul anului 2023, a avut încheiate mai multe contracte pentru furnizare alimente și servicii de catering cu Penitenciarul Poarta Albă.
 
Tot în 2023, conducerea Primăriei Constanța a semnat cu această firmă un contract de prestări servicii privind achiziția serviciului de transport, montare – demontare drapele pentru sărbătorile naționale. Serviciul se va derula pe o perioadă de 12 luni de la emiterea primului ordin de lucru. Prețul convenit pentru îndeplinirea contractului este de 138.906 lei fără TVA sau 165.298 de lei cu TVA.
 
Sorin Strutinsky, un apropiat al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, a fost condamnat definitiv, în iulie 2020, la 10 ani și 8 luni de închisoare, pentru infracțiuni de corupție, într-un dosar în care a fost acuzat că a solicitat o şpagă de circa două milioane de euro.
 
În secțiunea Documente puteți consulta cumpărările directe ale Black Wave Center SRL cu Penitenciarul Poarta Albă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:


Iată ce a obţinut ABADL pentru Adriana Strutinsky de la Primăria Constanţa!

Firma deținută de Adriana Strutinsky, fosta soție a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, la judecată cu Protecția Consumatorilor. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii