Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost președinte în Curtea de Apel Constanța, fost judecător al Curții Supreme, acum notar public în oraș (FOTO)

ro

17 Jun, 2024 10:52 1095 Marime text
Sediul Societății Profesionale Notariale Mariș Beatrice și Pilici Irina Maria
  • Societatea Profesională Notarială Mariș Beatrice și Pilici Irina Maria a fost înființată pe 27 martie 2024.
Beatrice Mariș, fost președinte al Secției a II-a Civile, de Contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța, fost judecător al Înaltei Curți de Casație și Justiție a României, în urma promovării examenului de avansare, în prezent la pensie, este acum notar public în Constanța.
 
Fostul magistrat Beatrice Mariș își desfășoară activitatea de notar în cadrul Societății Profesionale Notariale Mariș Beatrice și Pilici Irina Maria.
 
Conform firme-on-line.ro, Societatea Profesională Notarială Mariș Beatrice și Pilici Irina Maria a fost înființată pe 27 martie 2024.
 


Camera Notarilor Publici din Constanța arată că notarul Mariș Beatrice își desfășoară activiatea în cadrul Societății Profesionale Notariale Mariș Beatrice și Pilici Irina Maria, societatea având sediul în Constanța, pe strada Ștefan cel Mare nr. 110.
 
Amintim, Beatrice Mariș a fost președinte al Secției a II-a Civile, de Contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Constanța fiind delegată în funcția de conducere în martie 2019.
 
Ulterior, în mai 2021, magistratul constănțean a fost declarat admis la examenul de promovare la Înalta Curte de Casație și Justiție, Curtea Supremă de Justiție a României.
 
Beatrice Mariș s-a pensionat la finele anului 2022, președintele Klaus Iohannis semnând decretul privind eliberarea din funcție, ca urmare a pensionării, începând cu data de 1 decembrie 2022.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Gigi Valentin Ștefan, propus procuror general adjunct al Dobrogei, în continuare

Fostul magistrat Adina Florea, noul director executiv al Departamentului Juridic din Camera de Comerț și Industrie a României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii